Implantologie

Uw gebit kan deels zijn functie verliezen door het verlies of de beschadiging van een tand of een kies. Om uw gebit weer zo goed mogelijk te laten functioneren en om geen klachten meer te ervaren kan een implantaat worden geplaatst.

Een implantaat vervangt de tandwortel en wordt als een schroef in de kaak gebracht. Het implantaat wordt in het bot geplaatst en bootst de natuurlijke werking van het gebit na. In verloop van tijd kan een nieuwe tand, kies, brug of prothese worden bevestigd. Dit materiaal is lichaamsvriendelijk en dus niet schadelijk voor de patiënt.

Voor implantologie behandelingen werken wij samen met gerenommeerde specialisten. Bij Daniels kliniek voor restauratieve en esthetische tandheelkunde in Enschede stellen we samen met een specialist voor u vast of een implantaat geschikt en mogelijk is. We zullen hierbij kijken of de functionele aspecten kloppen om duurzaamheid te kunnen waarborgen.  Daarnaast is het belangrijk dat het tandvlees en de tanden gezond zijn. Een implantaat kan worden aangebracht wanneer u één of meerdere tanden en/of kiezen mist.

AFSPRAAK MAKEN?
PATIËNT WORDEN?