Preventieve tandheelkunde

Bij Daniels Kliniek voor tandheelkunde in Enschede staat ons gespecialiseerde team voor u klaar. Preventieve tandheelkunde richt zich op het voorkomen van een slecht en ongezond gebit. De mondhygiënistes en preventie-assistentes waarmee we samen werken, voeren preventieve behandelingen uit, om de kwaliteit van uw gebit op lange termijn te verbeteren. Hierdoor wordt (verder) gebitsverval voorkomen.

Voorkomen is beter dan genezen. Dit betreft natuurlijk ook het voorkomen van ongewenste klachten op tandheelkundig gebied. Preventieve tandheelkunde richt zich op het voorkomen van een slecht en ongezond gebit. Een slecht gebit kan zowel een niet goed functionerend als een esthetisch niet fraai gebit zijn. Om (verder) gebitsverval te voorkomen is een optimale mondhygiëne, gezond tandvlees en het voorkomen van gaatjes belangrijk. Om zachte en harde aanslag op het gebit te voorkomen is het schoonmaken en polijsten van uw gebit noodzakelijk.

Heeft u vragen over preventieve tandheelkunde? Bij Daniels restauratieve en esthetische tandheelkunde in Enschede kunt u altijd terecht voor meer informatie of voor deskundig advies. Bekijk alle informatie over onze behandelingen op onze website. Voor aanvullende informatie mag u altijd contact met ons opnemen.

AFSPRAAK MAKEN?
PATIËNT WORDEN?